dissabte, 29 de juny del 2013

Actualitat de l'escola

El ple de l'ajuntament ha aprovat el nou projecte educatiu proposat pel claustre de l'escola municipal de música.

S'obre el període de matriculació del centre per al curs 2013-2014

El Ple Ordinari de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans celebrat ahir, 27 de juny, va aprovar el nou Pla Educatiu de l'Escola Municipal de Música, que suposa un canvi significatiu en l'oferta formativa d'aquest centre. Començarà a aplicar-se a partir del proper mes de setembre. El nou pla ofereix molta més varietat de cursos i tallers, cosa que obre el ventall de possibilitats per a les persones interessades en la música.

Més oferta per atreure més públic
El nou pla educatiu suposa un canvi molt significatiu en l'oferta de cursos de l'Escola Municipal de Música, que compta amb 23 anys d'història i amb uns 150 alumnes en el curs 2012-2013. La directora del centre, Anna Soley, va resumir en unes declaracions fetes a Ràdio Palau que "el nou pla suposa un canvi per les ganes de tirar endavant, de fer coses diferents, de ser un referent a nivell comarcal i d'innovar". "Es proposa una oferta de cursos i tallers molt més gran per arribar a un públic molt més nombrós a través dels nous tallers i d'ensenyar a tocar més instruments", afegeix Soley.

Podeu fer un cop d'ull a la notícia íntegra clicant en aquest enllaç:
http://www.palauplegamans.cat/pl17/actualitat/noticies/id1491/el-ple-de-l-ajuntament-aprova-el-nou-pla-educatiu-de-l-escola-municipal-de-musica.htm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aquí el teu comentari