dijous, 25 de juny del 2020

EL MARIA CANALS PORTA CUA A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

Un piano de cua a disposició de tothom durant unes hores

 

Divendres 3 de juliol, “El Maria Canals porta cua” s’instal·larà a la plaça de la Vila durant unes hores

La plaça de la Vila s’omplirà de música el proper divendres, 3 de juliol, de 20 a 23 hores gràcies a “El Maria Canals porta cua”, que torna un any més a Palau-solità i Plegamans, tot i que amb un horari reduït.

L’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals, instal·larà un piano de cua que estarà a disposició de qui el vulgui tocar. Aquesta iniciativa té l’objectiu de trencar les barreres socials, culturals envers la música i, concretament, el piano, ja que aquest instrument, sovint, es relaciona amb música culta. És per això, que es convida a tothom a asseure’s davant el piano, encara que no l’hagin tocat mai, i provar de prémer algunes tecles.

La jornada, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, l’Escola Municipal de Música i la Diputació de Barcelona, començarà a les 20 hores. El piano estarà disponible per a tots els veïns i veïnes que s’hi vulguin apropar. Aquest any, com a conseqüència de la Covid 19 no es faran les sessions matinals destinades a les escoles del municipi. Arran de la pandèmia, “El Maria Canals porta cua” s'ha hagut de programar un mes més tard del que és habitual, i degut a la calor, la sessió serà més reduïda de l'habitual, de 20 a 23 hores.





Us hi esperem!!!

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aquí el teu comentari