dimecres, 24 de gener del 2018

MARATÓ DE L’ESTALVI ENERGÈTIC



ESTALVIAR ENERGIA PER DONAR-LA ALS QUE EN NECESSITEN

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans participa a la III Marató de l’Estalvi Energètic. És una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia, que té la voluntat afegida de destinar l’estalvi econòmic aconseguit a la lluita contra la pobresa energètica al mateix municipi.

Consisteix en reduir els consums d’aigua, electricitat i gas durant el mes de febrer de 2018, respecte els consums del mateix període dels últims 3 anys.

Els 5 equipaments municipals participants són:

- Casa Consistorial
- Pavelló Municipal Maria Víctor
- Policia Local
- El Castell (Escola Municipal de Música i Fundació Folch i Torres)
- Masia de Can Cortès


Dins aquesta III Marató de l’Estalvi Energètic, a l’Escola Municipal de Música, com a equipament participant, realitzarem diferents accions per aconseguir estalvi elèctric i que serviran, al mateix temps, per visualitzar i divulgar la Marató:

- PAPALLONES DE PAPER:
Donat que la població de papallones reflecteix la qualitat ambiental de l’entorn, són uns bons bioindicadors del canvi climàtic. Per tant, penjarem papallones de paper a l’interior del Castell, en representació d’una de les espècies animals que pateixen els efectes d’aquest canvi.
Us animem a fer una papallona de paper i portar-la a l’escola!


- MÚSICA A LES FOSQUES:
El dimecres 14 i el dijous 22 de febrer, farem Música a les fosques. Aquells dos dies, al Castell no hi haurà corrent; per tant, tots haurem de portar llanternes per poder fer les classes.


- CONCERT A CONTRALLUM:
El dimarts 27 de febrer, durem a terme un Concert a contrallum, a l’Auditori del Castell, on la llum de les espelmes serà la que il·lumini la nostra música.


Només falten set dies perquè comenci la Marató de l’Estalvi Energètic!

Animeu-vos a participar!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aquí el teu comentari